All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: Став на коалицијата „Можеме“ предводена од СДСМ е избори по стабилизација на пандемијата, на средината на јуни. Пикот на коронавирусот е поминат, интензитетот се намалува. Треба да се одржат изборите затоа што во такви услови нема ризик по здравјето на граѓаните. https://t.co/AHygtJDoaT