All deleted tweets from politicians

Заменикот министерот Макрадули и градоначалничката Наташа Петровска ја посетија пречистителната страница за отпадни води, која е во изградба кај селата Трново и Магарево. Здрава и чиста вода за пиење и наводнување на поседите е приоритет во Пелагонискиот регион. https://t.co/Ll2kqEhIqU