All deleted tweets from politicians

Премиерот Заев порача дека Владата останува посветена заедно со општините да работи на зголемување на капиталните инвестиции за да се создадат услови за сите граѓани во секое населено место да почувствуваат промена на квалитетот на животот. vlada.mk/node/18705

Доделени 11 решенија за реализација на капитални инвестиции во општините Битола, Новаци, Могила и во Пелагонискиот планински регион, во висина од 101 милион денари, преку Програмата за рурален развој. https://t.co/CWC6Pc92e3

Премиерот Заев порача дека Владата останува посветена заедно со општините да работи на зголемување на капиталните инвестиции за да се создадат услови за сите граѓани во секое населено место да почувствуваат промена на квалитетот на животот. vlada.mk/node/18705

Доделени 11 решенија за реализација на капитални инвестиции во општините Битола, Новаци, Могила и во Пелагонискиот планински регион, во висина од 101.797.260 денари, преку Програмата за рурален развој. https://t.co/fwslLXiMTV

Tekst za FB i TW: Моментално со колегите во Собранието. Се бориме за повеќе проекти и амандмани за општините: - Прилеп, Битола, Крушево, Долнени, Кривогаштани. - Гази Баба (и урбаниот дел, и руралниот), плус Илинден, Петровец и Зелениково. 1/3

Нова финансиска поддршка за општините од „Програмата за рурален развој“,поточно од „Мерката Инвестиции во инфраструктура за пристап до земјоделско земјиште“.Со оваа мерка ќе се овозможи реконструкција или пробивање на пристапни патишта до земјоделско земјише. https://t.co/tndXt9xuSi