All deleted tweets from politicians

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Се грижиме за најмладите, нов современ детски парк во општина Аеродром sdsm.org.mk/pres-konferenc…

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Градиме по план, целосно се реконструира паркинг просторот долж булевар „Јане Сандански” во општина Аеродром sdsm.org.mk/pres-konferenc…

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Завршена е реконструкцијата на улицата „Лазар Личеноски“ ја унапредуваме инфраструктурата во општина Центар sdsm.org.mk/pres-konferenc…

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

СДСМ работи во интерес на граѓаните, реконструкција и нова водоводна мрежа на улица Милан Мијалковиќ во општина Кисела Вода sdsm.org.mk/pres-konferenc…

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

СДСМ работи во интерес на граѓаните, реконструкција и нова водоводна мрежа на улица Милан Мијалковиќ во општина Кисела Вода sdsm.org.mk/pres-konferenc…

По тој повод денеска, градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев, вицепремиерката за економски прашања, Мила Царовска и раководителот на Секторот за соработка при Мисијата на ЕУ во Скопје, Никола Бертолини, направија детален увид на состојбата на паркот. https://t.co/571wfO7GsG

Во ек на пандемијата од Ковид – 19, изнемоштените и стари лица кои живеат на територија на Општина Карпош, можат да добијат бесплатна нега и грижа. bit.ly/3fnr1Jm https://t.co/XRGjQE0GRJ

RT @stefanbogoev: Немаше да започне иницијативата за обнова на „Партизан“, ако не постоеше силна волја од Општина Карпош, но и од Владата и АМС. 👉Гласот за број 3 е глас за да продолжи процесот на обнова на салата. Ова место да биде центар за спорт, рекреација и меѓугенерациски соживот. #Можеме https://t.co/USqwyYFvLi

За прв пат, Советот на Општина Карпош одржа он лајн седница, преку интернет платформата „ Zoom“. Тековно, советниците на четириесеттата седница на Советот на локалната самоуправа, дискутираа по вкупно осум точки на дневниот ред. karpos.gov.mk/прва-онлајн-се…

За прв пат, Советот на Општина Карпош одржа он лајн седница, преку интернет платформата „ Zoom“. Тековно, советниците на четириесеттата седница на Советот на локалната самоуправа, дискутираа по вкупно осум точки на дневниот ред. bit.ly/3eArhnL https://t.co/kKc0czCA6T