All deleted tweets from politicians

Во таа борба немаме избор освен да влеземе сложно. И позиција и опозиција. Луѓе од сите етнички заедници, млади и стари. Имањето на фер општество во кое човекот е сигурен дека можностите се еднакви за сите е придобивка која мора да е следен чекор за сите.

Во таа борба немаме избор освен да влеземе сложно. И позиција и опозиција. Луѓе од сите етнички заедници, млади и стари. Имањето на фер општество во кое човекот е сигурен дека можностите се еднакви за сите е придобивка која мора да е следен чекор за сите.

RT @LunaBojar: RT @LunaBojar: 3х3+6 милиони ◽ = опозиција ◽ https://t.co/t2G2HOWbz3

RT @Inspiracija9: Колку е лесно да си брутално искрен кога си во опозиција и си го ладиш во Торино. И запаметете, следниот пат кога чекате со месеци за операција е ради тоа што овој лик и другар му Данск се едни од тие кои не ги спречија партиските вработувања. https://t.co/hC3fJ2UwAG

RT @Gjorcheff: RT @Gjorcheff: #Онакога си единствената опозиција во Светот што бега од избори.

Собранието без опозиција донесе неуставен закон за двојазичност со кој што се редефинира државата https://t.co/i5TAsNXqLt

Ќе покажеме што е силна опозиција која со поддршка на народот ќе се врати на власт vmro-dpmne.org.mk/pres-centar/go…