All deleted tweets from politicians

Вечерва во Собранието, по однос на предлогот за нејзино разрешување: "Никогаш не сум прекршила ни Устав, ни закон. Баба ми била член на партизански одреди за слободата на Република Македонија. Јас сум Рашела Мизрахи, горда Еврејка од Македонија! Благодарам." https://t.co/UMHEj4eDKt

@o_spasovski @RenataDeskoska МВР @o_spasovski: Партнерскиот однос меѓу граѓаните и институциите мора да се зајакнува, да расте довербата. #2ГодиниОдговорно #Отворено https://t.co/xUn6IcYEqp

@o_spasovski @RenataDeskoska МВР @o_spasovski: Партнерскиот однос меѓу граѓаните и институциите мора да се зајакнува, да расте довербата. https://t.co/dabiRK3xpL

@o_spasovski @RenataDeskoska МВР @o_spasovski: Партнерскиот однос меѓу граѓаните и институциите мора да се зајакнува, да расте довербата.

Вицепремиерот потенцираше дека интересот на компаниите е навистина голем, значително повисок во однос на 2018 година, со што се покажува дека микро, малите и средни компании ги препознаваат мерките како исклучителна можност за нивниот развој. vlada.mk/node/18001

RT @Sekerinska: Баталјонот за почести е заслужено награден за покажаните резултати и професионалниот однос во извршувањето на задачите, по повод Денот на единицата. Ви честитам! https://t.co/40CXkC21ir