All deleted tweets from politicians

RT @MickoskiHM: Пред Прилепчани се обврзавме дека ќе ги реализираме сите проекти превидени во програмата Проект „Обнова“ и дека нема да се откажеме од она што сме го зацртале. Проектите од образованието ќе бидат наш приоритет. #ОдбериОбнова https://t.co/QFqfGYP4IA

Додека ВМРО-ДПМНЕ глуми некаков обид за обнова пред граѓаните, а во странски медиуми изјавува задоволство од пречките за напредок на земјава, не гласаа и јавно покажаа став дека не сакаат поголеми плати за граѓаните, Владата на СДСМ работи непрекинато за граѓаните!

Денес на виделина излезе целото лицемерие со кое ВМРО-ДПМНЕ ги убедуваше граѓаните дека работи за обнова и за добро на сите граѓани. ВМРО-ДПМНЕ денес не присуствуваа на седницата во Собрание за да учествуваат и дадат поддршка на законот за минимална плата од 14.599 денари.