All deleted tweets from politicians

RT @mila_carovska: За 15% ги зголемуваме сите права за попреченост. Во новиот мандат продолжуваме да се грижиме за најранливите. Воведуваме и целосно нови услуги на локално ниво. Овозможуваме поголема социјализација и на децата, лицата со попреченост и на нивните родители. https://t.co/WsLBHHZEkS

💻 Новиот број на #КарпошИН, само во електронска верзија, на веб страната karpos.gov.mk. Целта е да се избегне можноста за ширење на Covid-19, делење на овој магазин на граѓаните и остварување директен контакт. Клик и читај ---->bit.ly/2V9OOVx #ОстаниДома https://t.co/m0sGPmPAK3

Во новиот мандат, СДСМ ќе реализира 👇 👉 Минимална плата од 18.000 💰 👉 Просечна плата од 36.000 💰 За 2,5 години остваривме многу, а во наредниот цел четири годишен мандат ќе работиме за граѓаните многу многу повеќе.

🌳 Новиот парк на површина од 60.000 м2 се надоврзува на Спортско - адреналинскиот дел.На овој потег со децении се одлагаше отпад, остатоци од скопскиот земјотрес, а се палеа и огнови на отворено.Добиваме нов зелен појас, од алпинистичката карпа до бунарите на река Лепенец. https://t.co/JYfU9YYQ6k

Министерот Поповски: Новиот извештај за транспарентност покажува раст на отвореноста на сите нивоа на власт, особено централна и локална. Околу 100 милиони евра се заштедени низ тендерски постапки, средства кои се употребуваат за вистински потреби на граѓаните. #2ГодиниОдговорно https://t.co/MrtXUMSZ5w

RT @Zoran_Zaev: Проектот за новиот Клинички центар е завршен и изградбата ќе започне на есен во општина Ѓорче Петров. Со министерот Венко Филипче информиравме за промените кои водат до поквалитетни здравствени услуги, на синоќешната емисијата #2ГодиниОдговорно на НРТВ. https://t.co/QO54kYI1Lq

@mila_carovska @VenkoFilipce: Најважна е негата на пациентот. Работиме на новиот клинички ама истовремено ги подготвуваме и другите клиники, за еден пациент точно да знае каде и која услуга ќе ја добие. Пациентите нема повеќе да се изложени на преупатувања. #2ГодиниОдговорно https://t.co/lo9IlCsmAH

vlada.mk/node/18064 Во тек се консултациите за новиот Закон за младинско учество и младински политики во Северна Македониja, на кои младите ќе имаат можност да го кажат своето мислење и ставови за законот. Повеќе информации ➡️ zakonzamladi.ams.gov.mk. #МладиМК

Во тек се консултациите за новиот Закон за младинско учество и младински политики во Северна Македониja, на кои младите ќе имаат можност да го кажат своето мислење и ставови за законот. #МладиМК vlada.mk/node/18064 Повеќе информации ➡️ zakonzamladi.ams.gov.mk.

Во тек се консултациите за новиот Закон за младинско учество и младински политики во Северна Македониja, на кои младите ќе имаат можност да го кажат своето мислење и ставови за законот. #МладиМК Повеќе информации ➡️ zakonzamladi.ams.gov.mk vlada.mk/node/18064