All deleted tweets from politicians

RT @ZdravstvoMK: Во изминатите 24 часа се регистрирани 22 нови случаи на коронавирус во земјата. По градови: Скопје (15), Дебар (4), Куманово (2) и Охрид (1). Со ова, вкупната бројка на дијагностицирани пациенти со КОВИД-19 денеска до 12.00 часот, изнесува 136. https://t.co/lFEbCp4vwz

RT @ZdravstvoMK: До 16:00 часот дијагностицирани се 6 нови пациенти, заболени со коронавирус. Вкупната бројка на заболени од овој вирус е 48. zdravstvo.gov.mk/sostojbata-so-… https://t.co/o0aiXHrgqy

Се тестираат 7 нови лица за КОВИД-18, кои се наоѓаат во одделите за изолација. Во текот на денот ќе бидат готови резултатите и ќе биде информирана јавноста. Тестираните, според епидемиолошкиот прашалник, изјавиле дека претходно биле во домашна изолација. vlada.mk/node/20524

Пет нови случаи на Корона вирус во земјата, во моментов состојбата во земјата е 23 потврдени случаи на Корона вирус преку лабораторијата на ИЈЗ Скопје. vlada.mk/node/20545

RT @nema_greshka: RT @nema_greshka: Доста се бламирате со тие 5 до 10 твита кои ви ги напишаа уште пред 3-4 месеци. Средете таму да ви пратат нови 10. Да има…

RT @Zoran_Zaev: #НАТО не е само безбедност и сигурност. Членството во НАТО значи и повеќе инвестиции, нови работни места и повеќе пари кај граѓаните. Се работи за сите наши деца, за сегашноста и за иднината. https://t.co/9ViWPLpgqP

Изминативе две и пол години имаме највисок раст на платите и рекорден број на нови работни места. Кога економијата расте добиваат граѓаните. Не се ова празни зборови, сите граѓани ги гледаат и чувствуваат промените. #НаПравПат youtube.com/watch?v=TVy3cZ…

Изминативе две и пол години имаме највисок раст на платите и рекорден број на нови работни места, кога економијата расте добиваат граѓаните. Не се ова празни зборови, сите граѓани ги гледаат и чувствуваат таквите промени. #НаПравПат youtube.com/watch?v=TVy3cZ…

RT @ZdravstvoMK: RT @ZdravstvoMK: ✅ Замена на зидни и подни плочки и замена на галантерија во тоалети; ✅ Набавка на нови болнички кревети и телевизори во бо…

RT @mila_carovska: 👉 Градиме 43 нови објекти на градинки. За оваа намена годинава издвоивме 300% повисок буџет, а платите на стручниот кадар во градинките ги покачивме за 16%. Вложуваме во раниот детски развој – клучен за напредокот на секое дете. #СеГрижиме https://t.co/pJCM2OyxcN