All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: Тоа значи повеќе пари за справување со корона-кризата, повеќе пари за новата македонска економија, за зелената агенда, за капитални инвестиции, за земјоделство, за канализации, патишта и водоводи. Тоа се европски пари за европски стандарди дома, во нашата татковина.

RT @Zoran_Zaev: Подготвени сме, знаеме и #можеме, со новата Влада предводена од #СДСМ до 2024 да отвориме 80% од поглавјата за интеграција во ЕУ. Со тоа се отвораат нови европски фондови од кои во следните години обезбедуваме 2,5 милијарди евра. https://t.co/5lu2VuSUIq

Новата "(не)нормалност" на @Zoran_Zaev: Грција со одлука забрани влез на нејзина територија за жители од ризичните општините Тетово, Чаир, Сарај, Бутел, Арачиново, Липково, Куманово, Теарце, Студеничани и Шуто Оризари! https://t.co/sYkUPl8LnD

RT @Inspiracija9: RT @Inspiracija9: Ставовите на @Zoran_Zaev за нејм ишју-то, е новата видео/аудио книга "како да препознаете шизофреник" https://t.co/4wwjCE…

RT @Zoran_Zaev: 🎄 🤝 ❤️ Во новата 2020 година, посакувам да го направиме најдоброто за нашата земја. Секој нека покаже како се сака сопствената земја. Ви посакувам од длабочината на моето срце, среќна, успешна и незаборавна нова 2020 година! youtu.be/4PJuyvyY7tM

Новата победничка програма на СДСМ ќе биде направена заедно со граѓаните, со експертите,со невладините организации и граѓански здруженија. Сите заедно ќе учествуваме во креирање на визија за реално решавање на реалните проблеми на граѓаните и силен напредок на државата.

Новата победничка програма на СДСМ ќе биде направена заедно со граѓаните,со експертите,со невладините организации и граѓански здруженија. Сите заедно ќе учествуваме во креирање на визија за понатамошно реално решавање на реалните проблеми на граѓани и силен напредок на државата

Во живо: Прес-конференција на министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство @lj_nikolovski, за новата Програма за директни плаќања во земјоделството 2019. youtu.be/NOp3Ppq5o60

RT @BogdanovskiA: Православна црква на Северна Македонија? Вселенската Патријаршија предлага името на новата црква во Украина да биде "Православна Црква во Украина" Според Вселенската патријаршија називот е таков затоа што "црквата припаѓа на Христос, а не на нацијата или пак државата." https://t.co/aJpwZJWTQ9

Премиерот Заев и Премиерот на Р. Бугарија, @BoykoBorissov: Нашите две земји се пример за новата реалност на Балканот. Две соседни земји кои ги надминаа минатите делби и создадоа меѓусебни односи на блиски пријатели и на меѓусебни односи на доверба. ➡️vlada.mk/node/15801 https://t.co/Va2VRiPJxC