All deleted tweets from politicians

Навистина е убаво чувството кога гледам како се гради, како се работи низ целиот Источен регион. Денес сме овде на патниот правец Пробиштип-Крупиште, кој е во завршна фаза на реконструкција и рехабилитација. Се гради како никогаш претходно. #Можеме #Уштеповеќе #Уштеподобро https://t.co/endUcSihg0

RT @C4i7Z: Лукаревска позитивната на Корона директор на УЈП место да седи дома во карантин, она шури Корона низ фризерски салони. Кај се специјалците на Сашо БЈБ да ја приберат контаминиранава? https://t.co/UIpyy61lLq

RT @Zoran_Zaev: 🔩 Во 2019 и во 2020 во услови на корона криза, се заврши 80% од примарната и секундарната гасификација. 🛣 Низ целата држава се градат 260 км автопати, 300 км експресни патишта и 900 км локални патишта. Рехабилитираме повеќе од 1.500 км постоечки патни правци. https://t.co/WXR6ikg8sv

Честит Велигден до сите к низ ◽ ои денеска го празнуваат овој голем Христијански ден

Кокаинот царува на улиците низ Македонија, особено во градовите и во моментов кокаинот е подостапен отколку на пример да купите кока кола. vmro-dpmne.org.mk/2020/01/30/nik…

Кокаинот царува на улиците низ Македонија, особено во градовите и во моментов кокаинот е подостапен отколку на пример да купите кока. vmro-dpmne.org.mk/2020/01/30/nik…

RT @Zoran_Zaev: Од денеска укинати се квотите за лекови на рецепт во аптеките низ целата држава. Оваа мерка ќе обезбеди: ✅ редовен пристап до лекови во текот на целиот месец; ✅ намалување на гужви во ординациите и аптеките; ✅ избегнување злоупотреби и криминал преку издавање фиктивни рецепти. https://t.co/oFthHcZe80

RT @Zoran_Zaev: Градиме квалитетна инфраструктура низ целата држава, за сите. Квалитетно изградена патна и железничка инфраструктура е императив за нас, бидејќи претставува крвоток на економската активност, преку брзиот проток на луѓе, стоки и услуги. https://t.co/5B7nIJEwbT

Низ фотографии погледнете ја прославата која се одржа во дворот на Владата на Република Македонија, по повод празникот „Ден на независноста на Република Македонија - 8 Септември“. 🇲🇰 flic.kr/s/aHsmrE3CzA