All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: По повод 8 септември - Денот на независноста, положивме свежо цвеќе на вечните почивалишта на порнашените претседатели Киро Глигоров и Борис Трајковски. 🇲🇰 Продолживме да чекориме по нивниот пат, го надградуваме наследството од минатото и создаваме држава со европска иднина. https://t.co/1oze2Wg0ci

Со бројни содржини од програмата „Боите на независноста“ се одржа централната свеченост за одбележување на Денот на независноста на Република Северна Македонија - 8 Септември. 🇲🇰#ДенНаНезависноста ➡️ vlada.mk/node/18922 https://t.co/ZdcHXtnC4X

Со бројни содржини од програмата „Боите на независноста“ се оддржа централната свеченост за одбележување на Денот на независноста на Република Северна Македонија - 8 Септември. 🇲🇰 ➡️vlada.mk/node/18922 https://t.co/X86Y86svFy