All deleted tweets from politicians

Зошто Наќе Чилев не им одговори на граѓаните. Колку пари чини спотот за себепромоција снимен за време на пандемијата во среде полициски час? Која агенција и како беше ангажирана за спотот на Чулев? Додека ние донираме, се солидаризираме, тој троши народни пари за партиски цели