All deleted tweets from politicians

RT @mila_carovska: Ова е голем ден за нашата држава за сите наши граѓани и граѓанки! Собранието ја изгласа социјалната реформа, исплатата н…

RT @Sekerinska: Извонреден настан со добра цел. Дела на наши уметници на хуманитарна аукција „Една слика –Една можност“, организирана од ХЕ…

RT @mila_carovska: Со социјалната реформа извлекуваме 400.000 наши сограѓани од сиромаштија. Ајде сите заедно, независно од партиските окло…

RT @mila_carovska: Со социјалната реформа извлекуваме 400.000 наши сограѓани од сиромаштија. Ајде сите заедно, независно од партиските окло…

Власта ги одбива СИТЕ наши предлози, иако исцедија НАЈГОЛЕМ буџет во ИСТОРИЈАТА на Македонија и потрошија 7 МИЛИЈАРДИ евра, а буквално НИШТО не се прави. Сите овие проекти ќе ги реализира владата на ВМРО-ДПМНЕ предводена од @MickoskiHM. 3/3 https://t.co/ynhvK9aZup

RT @yoshkinkrot: «США хотят развалить Россию, чтобы забрать наши ресурсы», — пугают россиян чиновники и федеральные каналы. Но почему тогд…

RT @RT_Erdogan: Мы не допустим и не разрешим ни одному действию испортить наши турецко-российские отношения.