All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: #НАТО не е само безбедност и сигурност. Членството во НАТО значи и повеќе инвестиции, нови работни места и повеќе пари кај граѓаните. Се работи за сите наши деца, за сегашноста и за иднината. https://t.co/9ViWPLpgqP

RT @Sekerinska: RT @Sekerinska: НАТО значи брзо темпо! Нашето членство во НАТО е прашање на денови! #DefMin #NATO https://t.co/XafkUjoAX3

RT @Zoran_Zaev: Целиот наш народ, сите наши граѓани се горди на овој историски успех – Северна Македонија, 30-та земја-членка на НАТО! Заедно сме, рамо до рамо со најсилните, најмоќните демократски држави во светот! 🇲🇰 #МКвоНАТО #MKinNATO https://t.co/wEnmImNgSR

Премиерот @o_spasovski се сретна со Местерхази, в.д. претседател со Парламентарното собрание на НАТО. Истакнато е дека НАТО Алијансата во Северна Македонија гледа активен и кредибилен партнер и фактор на стабилност во регионот и Западен Балкан. ➡️vlada.mk/node/20236 https://t.co/q8dBJgdelN

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Северна Македонија станува 30-та членка на НАТО алијансата! 🇲🇰 Собранието го ратификуваше Северноатланскиот Договор во НАТО Алијансата. Гарантирана е сигурна и стабилна иднина за сегашните и идните генерации! https://t.co/uHXiAAVQLk

УСПЕАВМЕ! Северна Македонија станува дел од НАТО! Само храбрите одлуки носат вистински промени. Нашето место е во Европската Унија и во НАТО. #WeAreNATO

Со приемот во НАТО Северна Македонија е победник. Не смееме да го изгубиме оптимизмот на патот кон ЕУ. Словенечката парламентарна делегација ги поздрави храбрите одлуки и сериозни реформи што ги спроведовме и ја потврди поддршка за наше членство во Европската унија. https://t.co/5CXiS95LGK

Проследете го во живо потпишувањето на меморандумот за соработка помеѓу ЦУК и #НАТО. youtu.be/-vqxvE_V8bQ

„Ние сме НАТО“ е национален успех препознаен и потврден и преку медиумското известување на домашните новинарски екипи. Изразуваме честички за посветеноста и професионалноста на сите новинари, фотографи и сниматели кои ги следеа настаните во рамки на #NATOmeeting во Лондон. https://t.co/totO0e9LWG

RT @Zoran_Zaev: Задоволство ни е што Северна Македонија е следната, 30-та членка на НАТО. За нас членството значи сигурност и безбедност, подобра перспектива за нашата економија, зајакнување на владеење на правото. Граѓаните на Северна Македонија веруваат во НАТО, во обединувањето. #WeAreNATO https://t.co/iQi3lGF6Xl