All deleted tweets from politicians

Проследете ја во живо прес-конференцијата на МТСП @mila_carovska директорката на УЈП Сања Лукаревска. youtu.be/vDpjNHk49oo

МТСП реализира преку двесетина проекти во комуналната сфера со вкупна вредност од околу 10 милиони евра. Покрај изградба на патишта и гасификација, фокусот е ставен и на изградба на канализации и водоводи, со цел да се подобри квалитетот на животот на граѓаните. https://t.co/cWIuz7t0b3

МТСП и министерката @mila_carovska упатуваат повик до сите лица во социјален ризик од среда да се пријавуваат во надлежните центри за социјални работи за да можат да ги добијат новите надоместоци предвидени со социјалната реформа. #СеГружиме vlada.mk/node/17933

МТСП @mila_carovska: Собранието ги изгласа пакетот на закони за социјалната реформа, исплатата на зголемента помош почнува од идниот месец. #СеГрижиме vlada.mk/node/17875

МТСП @mila_carovska: Собранието ги изгласа пакетот на закони за социјалната реформа, исплатата на зголемента помош почнува од идниот месец. #СеГрижиме vlada.mk/node/17875

МТСП: Со новиот Закон за социјална заштита се овозможува поквалитетен живот за лицата со попреченост. (@mila_carovska) vlada.mk/node/17220

МТСП: Честотитки за Меѓународниот ден на социјалната правда. Ги повикуваме пратениците да гласаат за социјалната реформа, заедно да изградиме поправедно и похумано општество. vlada.mk/node/16863