All deleted tweets from politicians

Мојата Струмица! Одбројуваме 20 дена до победата на СДСМ и коалицијата #МОЖЕМЕ! https://t.co/lQe4vr95DC

Среќен сум што на истокот каде што е мојата изборна единица нема целосна забрана на движењето па имав шанса на кратко да отидам на чист воздух до Берово, во најубавата природа од овој дел од земјата. Ова го пишувам ова од мојот роден град, Крива Паланка 👉facebook.com/ljupcho.nikolo… https://t.co/5Y68kDdoU7

Среќен сум што на истокот каде што е мојата изборна единица нема целосна забрана на движењето па имав шанса на кратко да отидам на чист воздух до Берово, во најубавата природа од овој дел од земјата. Ова го пишувам ова од мојот роден град, Крива Паланка 👉facebook.com/ljupcho.nikolo…

Среќен сум што на истокот каде што е мојата изборна единица и нема целосна забрана на движењето па имав шанса на кратко да отидам на чист воздух до Берово, во најубавата природа од овој дел од земјата. Ви го пишувам ова од мојот роден град, Крива Паланка facebook.com/ljupcho.nikolo… https://t.co/X0Xtardl0w

Прочитајте ја мојата нова колумна. Насловот на оваа колумна е реченица која најчесто ја кажуваат претставници на власта, луѓе блиски на Заев и на СДСМ. Поедноставено се сведува на следново - затоа што Заев и Димитров го сменија името на Македонија. nezavisen.mk/mk/vesti/2019/…

Прочитајте ја мојата нова колумна. Насловот на оваа колумна е реченица која најчесто ја кажуваат претставници на власта, луѓе блиски на Заев и на СДСМ. Поедноставено се сведува на следново - затоа што Заев и Димитров го сменија името на Македонија. nezavisen.mk/mk/vesti/2019/…

Во интервјуто за е-магазин зборувам за мојата младост, почетоци во политиката и желбата да придонесам за промени и подобри општество. Благодарен сум што денес ја имам оваа можност. emagazin.mk/upcho-nikolovs…

Во интервјуто за е-магазин зборувам за мојата младост, почетоци во политиката и желбата да придонесам за промени и подобри општество. Благодарен сум што денес ја имам оваа можност.

Прочитајте ја мојата нова колумна за Независен Весник. Изминативе неколку недели, за жал, се кулминација на чувството дека Македонија нема јасен правец и јасна иднина каде оди. nezavisen.mk/mk/vesti/2018/…

RT @Sekerinska: Мојата порака до професионалните војници кои денеска станаа дел од АРМ: Бидете горди што секој од вас со вашата работа, упорност и професионалност ќе може да даде личен придонес кон процесот на интеграција, кој ќе донесе нова ера за Македонија, како 30 членка на НАТО Алијансата. https://t.co/X5fSpX5GSJ