All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: Време е за ред, правда и дисциплина❗ ✅ Администрацијата мора да им служи на граѓаните и затоа, дополнително ја професионализираме и ја намалуваме за 20%. 👉 mozeme.mk/red-disciplina… #Можеме https://t.co/fFvDNEsOth

Не можеме да имаме иднина без двигателите на истата,новите генерации, децата. Мора да дадеме сè да им обезбедиме најдобри услови Долго време овие институции беа оставени на цедило, но со инвестирањето во 44 градинки отворивме нови 3000 места за дечиња. Тргнати сме на одличен пат

Додека фејк-њуз ВМРО мора да измислува непостоечки институти за нивните лажни анкети, споделувам што велат од светски реномираната IFES ✔ Која е IFES и повеќе за нив на ifes.org

RT @nema_greshka: RT @nema_greshka: Падна на ниво „борците за слобода и демократија“ да вадат списочиња со луѓе кои го блокирале поради спротивен став. Мора …

@o_spasovski @RenataDeskoska МВР @o_spasovski: Партнерскиот однос меѓу граѓаните и институциите мора да се зајакнува, да расте довербата. #2ГодиниОдговорно #Отворено https://t.co/xUn6IcYEqp

@o_spasovski @RenataDeskoska МВР @o_spasovski: Партнерскиот однос меѓу граѓаните и институциите мора да се зајакнува, да расте довербата. https://t.co/dabiRK3xpL

@o_spasovski @RenataDeskoska МВР @o_spasovski: Партнерскиот однос меѓу граѓаните и институциите мора да се зајакнува, да расте довербата.

Johannes Hahn (unknown) retweeted @avucic :

RT @avucic: RT @avucic: Наша политика мора бити политика мира. vucic.rs/vesti/aleksand…

СДС мора да почне да испорачува тоа што го ветиле vmro-dpmne.org.mk/pres-centar/pr… https://t.co/V5C281oy08

RT @Nevozmozen: RT @Nevozmozen: Да блуеш дека нема демократија, а под свое имаш 30 медуими и дури 61 НВО, мора да си: 1. Ненормален 2. Неупатен 3. #ВасеДис…