All deleted tweets from politicians

Politicians

kostadinkosta1

Портпарол на СДСМ | Кандидат за пратеник во ИЕ4 од Коалиција #МОЖЕМЕ

RT @Zoran_Zaev: На 15 јули, сите ние да гласаме за единство, да гласаме за бројот 3, за #Можеме, за уште повеќе, за уште подобро, за Скопје и за сите граѓани, за победа на изборите! ✊🇲🇰 https://t.co/ddYmQnPaRp

RT @mila_carovska: Изминатите две и пол години покажавме дека заедно можеме да направиме многу. Со Турската демократска партија ја продолжуваме соработката уште посилно во идниот мандат - којшто сум убедена дека ќе го добиеме на 15 јули. https://t.co/CP9LT9YYO8

RT @mila_carovska: Денес можеме јасно да го видиме патот по кој одиме. Можеме заедно да градиме за сегашноста и иднината. #Можеме уште повеќе и уште подобро https://t.co/hnvmUwxgl4

RT @Zoran_Zaev: Во првата изборна единица тимот на коалицијата #Можеме предводен од @NDimitrovMK и @mila_carovska ќе оствари убедлива победа. Изборите на 15 јули се важни за да добиеме функционални институции, за да продолжи напредокот. ➡️ sdsm.org.mk/kampanja/mozem… https://t.co/CLNg96P0IW

RT @mila_carovska: Сите заедно #можеме да направиме многу повеќе за праведно, демократско и слободно општество. Поддршката на граѓаните е од суштинско значење. Овозможете ни да ги продолжиме започнатите реформи, да не дозволиме некој да ги урне досегашните успеси. https://t.co/VMM6wa6086

RT @Zoran_Zaev: Подготвени сме, знаеме и #можеме, со новата Влада предводена од #СДСМ до 2024 да отвориме 80% од поглавјата за интеграција во ЕУ. Со тоа се отвораат нови европски фондови од кои во следните години обезбедуваме 2,5 милијарди евра. https://t.co/5lu2VuSUIq

Мојата Струмица! Одбројуваме 20 дена до победата на СДСМ и коалицијата #МОЖЕМЕ! https://t.co/lQe4vr95DC

RT @Zoran_Zaev: Со пензионерите од Струмица разговаравме за понудата на #СДСМ и коалицијата #Можеме на претстојните парламентарни избори. Ја зајакнуваме улогата на пензионерите преку нивно волонтирање и ангажирање во локалната средина, за да имаат исполнети денови. https://t.co/54lRgd8SpW

Не можеме да имаме иднина без двигателите на истата,новите генерации, децата. Мора да дадеме сè да им обезбедиме најдобри услови Долго време овие институции беа оставени на цедило, но со инвестирањето во 44 градинки отворивме нови 3000 места за дечиња. Тргнати сме на одличен пат