All deleted tweets from politicians

Во таа борба немаме избор освен да влеземе сложно. И позиција и опозиција. Луѓе од сите етнички заедници, млади и стари. Имањето на фер општество во кое човекот е сигурен дека можностите се еднакви за сите е придобивка која мора да е следен чекор за сите.

Во таа борба немаме избор освен да влеземе сложно. И позиција и опозиција. Луѓе од сите етнички заедници, млади и стари. Имањето на фер општество во кое човекот е сигурен дека можностите се еднакви за сите е придобивка која мора да е следен чекор за сите.

RT @lj_nikolovski: Млади и стари, бизнисмени и работници, доктори и текстилци, пазарџии и трговци, се видов со сите. 10.000 извозени километри низ Истокот, 22 општини. #Можеме драги пријатели, уште повеќе, уште подобро! На 15-ти јули, излезете и гласајте! Заокружете го бројот 3️⃣! https://t.co/FB8C3eRf82

RT @InFondMK: ❗️ На овој начин #ФИТР поттикнува голем број млади луѓе да се охрабрат и во овие тешки времиња, да реализираат проекти со поддршка од @VladaMK. Честитки до сите! https://t.co/X8XGtsqiwl

▪️ Донесени измените на Уредбата за финансиска поддршка на граѓани и вработени лица со низок доход, млади лица и здравствени работници преку издавање на домашна платежна картичка наменета за купување на македонски производи и услуги за време на вонредна состојба

RT @Zoran_Zaev: Отворени се 60.000 работни места за 2,5 години, а 80% од луѓето кои се вработиле се млади. Токму тие се генератор на развојот и очекувам сѐ повеќе да остануваат тука. https://t.co/6EXnux4JnY

RT @Zoran_Zaev: Дополнителни 3.000 денари месечно ќе им следуваат на млади до 23 години кои работат во производствена дејност или земјоделство! Вчера Собранието го изгласа Законот за младински додаток. Преку оваа мерка ги поддржуваме младите и го поттикнуваме развојот на стручното образование. https://t.co/8i4BZjvCFR

RT @mila_carovska: 👉Оваа година поддржуваме над 1.600 невработени млади лица да стекнат практични работни знаења и вештини. Сите што ќе се вклучат во практиканство преку Оперативниот план за вработување добиваат месечен надоместок од 9.000 денари за 3 месеци. ➡ bit.ly/2GRgFnw https://t.co/qCQpJ5Sbie

RT @roninBBl: RT @roninBBl: Илјадници млади луѓе со една мисла, со еден безвременски идеал.. Идеал за просперитетна и горда Македонија ◽ http://t.co/fECa…

RT @loshiot_hugo: Неговите деца живеат во Холандија во стан од 300.000 ЕУ. Како тоа он се бори за млади кога ќерка му и син му во ЕУ се школуваат и живеат?! twitter.com/dimitrov_nikol…