All deleted tweets from politicians

Филип Петровски: Мицкоски е теско врзан со Бранко! filippetrovski.mk/archives/3110

Денес заедно со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски и Игор Николов остваривме средба со новоименуваниот француски амбасадор Силир Бомгартнер. На денешната средба посакавме добредојде на новиот амбасадор и успешна соработка во иднина. https://t.co/ZUrVdhtKMW

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Само атниевропскиот Мицкоски се радува на постапката на Бугарија, ДПМНЕ да не одмага sdsm.org.mk/pres-konferenc…

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Само атниевропскиот Мицкоски се радува на постапката на Бугарија, ДПМНЕ да не одмага sdsm.org.mk/pres-konferenc…

Филип Петровски: Ај кажете една причина за да не си оди Мицкоски, ама да биде издржана galama.club/2020/08/28/fil…

RT @IgorJanev1: ВИСОКО ЦЕНЕЈЌИ ЈА ИЗЈАВА ЗА ПОНИШТУВАЊЕ П.Д, СО СЕТА ПОЧИТ ДО ПРОФ. СИЉАНОВСКА, ЈАС БИ САКАЛ И ОД ПРОФ. МИЦКОСКИ ДА СЛУШНАМ ДЕКА СО ДИПЛОМАТСКАТА НОТА ДО ГРЦИЈА ЕДНОСТРАНО ЌЕ ГО РАСКИНЕ ПРЕСПАНСКИОТ, И ПОТОА ЌЕ ГО ПОНИШТИ АКТОТ ЗА РАТИФИКАЦИЈА НА ОВОЈ ДОГОВОР, ПРЕД УСТАВНИОТ СУД.

RT @LunaBojar: RT @LunaBojar: Економијата треба оглавнички наопачки, Мицкоски не се разбира во економија ◽⬇️ https://t.co/jobCZBPdwA

RT @Zoran_Zaev: Мицкоски е школски пример за неодговорност. Прво криеше дека оди во затворена теретана и кафана, на митинг се поздравува со сите, па јаде лепче. @MickoskiHM така го загрозувате и своето и здравјето на граѓаните. Учете од нас и научете дека граѓаните и јавното здравје се најважни! https://t.co/LnBGg82uVv

RT @Zoran_Zaev: Мицкоски е школски пример за неодговорност. Прво криеше дека оди во затворена теретана и кафана, на митинг се поздравува со сите, па јаде лепче. @MickoskiHM така го загрозувате и своето и здравјето на граѓаните. Учете од нас и научете дека граѓаните и јавното здравје се најважни! https://t.co/LnBGg82uVv

RT @TaladOdPrespaF: Зошто таткто на Мицкоски не е во самоизоалција после објавата дека мајка му е позитивна на коронавирус? Или и тој не живее со неа и не е во добри односи? сликано денеска, 18 чаот во Влае! https://t.co/h5CgTrBwXk