All deleted tweets from politicians

RT @filippetrovski: RT @filippetrovski: Импресивен имотен лист на Јанушев, десната рака на Мицковски: 4 стана во Скопје, куќа во Охрид, Лексус и џип Нисан http…

Вечер сум во "#СамоВистина". Ќе објавам тези за реформа на #ВМРО, и заминување на Мицковски https://t.co/NdBI9fDD6b

RT @BaterijaMk: Мицковски имаше топ интервју, со кое придоби многу симпатии. Вечерва или утре сабалјечки ќе има негативни коментари од Миленко и сл. Јасно е кој за кого работи? Јасно е дека платеници и рекетари извртуваат тези само да го дискредитираат него и ВМРО?

Мицковски нема капацитет да издржи критика на Твитер, ВМРО ќе го водел? puls24.mk/мицковски-нема… via @puls24mkd