All deleted tweets from politicians

RT @StevanoAna: Среде криза министерот Бектеши вика со буџетски пари ќе се плаќаат ваучери за туристички аранжмани. Едноставно е, мадам АУРОРА дава пари на луѓе од СДСМ, а ЕТЦ Травел (братот на Груби) на ДУИ, двете фирми вртат 5м€ годишно. Затоа на народот крати плати, на спонзорите давај пари! https://t.co/wN2Gwoyrk8

По обраќањето на министерот Филипче, министерот Димитров упати апел до граѓаните не се патува. Тој исто така апелираше и до македонските државјани кои имаат регулиран престој во трета држава во овој кризен период да не се упатуваат кон татковината.

◽ Прес-конференција на министерот за здравство, @VFilipche. youtu.be/9LkY1h6_VvQ

◽ Прес-конференција на министерот за здравство, @VFilipche. youtu.be/9LkY1h6_VvQ

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Министерот за здравство, Филипче на трибината #Агенда2024 на тема Здравје: Денес не постои пацинет кој го нема потребниот лек. Буџетот за оваа намена се зголеми за два пати. Лековите значително го подобруваат животот на овие пациенти. ➡️ sdsm.org.mk/News.aspx?idNe… https://t.co/kKMnVzptOD

Проследете ја во живо прес-конференцијата на министерот за информатичко општество и администрација @d_manchevski youtu.be/fAo6goVlrw0

Прес-конференција на министерот за информатичко општество и администрација @d_manchevski youtu.be/fAo6goVlrw0

Заедно со заменик министерот за економија - Кирил Колемишевски и градоначалникот на Кавадарци - Митко Јанчев, присуствуваме на Фестивалот на Младо вино во Кавадарци, кој го организира Винарска визба Тиквеш. https://t.co/pidbGDBDYV

Заменикот министерот Макрадули и градоначалничката Наташа Петровска ја посетија пречистителната страница за отпадни води, која е во изградба кај селата Трново и Магарево. Здрава и чиста вода за пиење и наводнување на поседите е приоритет во Пелагонискиот регион. https://t.co/Ll2kqEhIqU

Северна Македонија нуди поволни услови за влез на трет мобилен оператор. Министерот Damjan Manchevski на ITU Telecom World 2019 во Будимпешта, ги презентираше можностите што ги нуди нашата земја. https://t.co/kTtP8AIEai