All deleted tweets from politicians

@o_spasovski @RenataDeskoska МВР @o_spasovski: Партнерскиот однос меѓу граѓаните и институциите мора да се зајакнува, да расте довербата. #2ГодиниОдговорно #Отворено https://t.co/xUn6IcYEqp

@o_spasovski @RenataDeskoska МВР @o_spasovski: Партнерскиот однос меѓу граѓаните и институциите мора да се зајакнува, да расте довербата. https://t.co/dabiRK3xpL

@o_spasovski @RenataDeskoska МВР @o_spasovski: Партнерскиот однос меѓу граѓаните и институциите мора да се зајакнува, да расте довербата.

Во својот говор премиерот Заев упати пораки и до соседните земји, искреното пријателство меѓу 🇲🇰 и 🇲🇪 да биде урнек, модел и за другите, затоа што ако Западен Балкан и Балканскиот полуостров подобро соработуваат, и Европа повеќе ќе нѐ цени и почитува. vlada.mk/node/17928

RT @Press24mk: Божиновски: Тоне рејтингот на СДСМ меѓу граѓаните - бомбите со контра ефект | Press24 ow.ly/MfEZw

RT @bobihrist: Следете ја првата претседателска дебата меѓу @pr_blerimreka @gogamkd и @SPendarovski и споделете став: Кој е победник во прв…

RT @AntiPlukach: Колку од 7те вратени борци на ИСИС се про-НАТО и ЕУ, дали од затвор ќе гласаат на референдумот и дали меѓу нив има некој ш…

Лажна информација и конструирана содржина е медиумскиот текст за наводна преписка меѓу премиерот Заев и измислен „разочаран член на владејачката партија“ vlada.mk/node/17040

RT @BogdanovskiA: Додека трае овој ВизЕр “шок” да се потсетиме дека Скопје е меѓу ретките во Европа што нема конекција до најважните аеродр…

RT @Zoran_Zaev: Стратешкото партнерство меѓу #Македонија и #САД постојано го афирмираме на сите меѓусебни средби, како и на денешната со За…