All deleted tweets from politicians

RT @K4r4s7: Јас на одмор, без луксузниот џип на МВР... #Бојкотирам https://t.co/hHzGCkWeub

Премиерот @Zoran_Zaev предводи владина делегација на #WBSummitPoznan, во чиј состав се вицепремиерот Анѓушев, МВР @o_spasovski, МНР @NDimitrovMK и министерот за економија, Крешник Бектеши. https://t.co/GGLtY22h9U

@o_spasovski @RenataDeskoska МВР @o_spasovski: Партнерскиот однос меѓу граѓаните и институциите мора да се зајакнува, да расте довербата. #2ГодиниОдговорно #Отворено https://t.co/xUn6IcYEqp

@o_spasovski @RenataDeskoska МВР @o_spasovski: Партнерскиот однос меѓу граѓаните и институциите мора да се зајакнува, да расте довербата. https://t.co/dabiRK3xpL

@o_spasovski @RenataDeskoska МВР @o_spasovski: Партнерскиот однос меѓу граѓаните и институциите мора да се зајакнува, да расте довербата.

МВР @o_spasovski: Информацијата дека Груевски во септември ги вадел парите за кеш требало да е индикација за обвинителство. Обвинети се шетаат слободно заради грешки на судството. #2ГодиниОдговорно #Отворено https://t.co/cNGUcE8w61

RT @o_spasovski: Ѓорѓи Лазаревски и Звонко Костовски од денеска повторно се враќаат на своите работни позиции во МВР. За професионалците се…

RT @Gjorcheff: Во МВР нашле неколку стотици илјади фалсификувани палци за прскање... Дарко Јаневски. Цар. #иЈасСумФантом

RT @BaterijaMk: Жути45yahoo - 2 месеци фирма, 35 милиони евра; ЈСП, картички - 1 месец фирма, 200.000 евра; МВР, полагање возачки - 7 дена…

Скандал во МВР, Радмила Шекеринска за началник на Военото разузнавање назначила човек кој не поседувал безбедносен сертификат vmro-dpmne.org.mk/pres-centar/pr… https://t.co/2qeF6f2kaa