All deleted tweets from politicians

Од 30 април до 3 мај, од 9:30 до 17:30 часот, бесплатни билети за литургијата со Папата Франциск ќе можат да се подигнат од три дополнителни локации во центарот на Скопје. За повеќе информации: ➡️ vlada.mk/node/17663

За време на Апостолската посета на Папата на 7 мај ќе важат посебни сообраќајни правила за движење на автомобили, како и посебни правила за движење на пешаците низ центарот на Скопје. Планирајте го внимателно вашето движење со интерактивната мапа: 🗺️ bit.ly/MapaZaPosetata https://t.co/1TSQ5JdEbL

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

ДОАЃАМЕ! - Масовен граѓански ПРОТЕСТ https: //youtu.be/yMNoOcANQKE #Доаѓаме во недела, на 17-ти мај, во 14 часот #НаПротест пред Влада