All deleted tweets from politicians

Politicians

VladaMK

Официјален Твитер профил на Владата на Република Северна Македонија.

kostadinkosta1

Пратеник во Собрание на Република Македонија

RT @lukanovska: Пробиен најголемиот друмски тунел во Македонија на автопатот Кичево-Охрид Браво за инженерите, добар кадар се пече по плани…

RT @abajkov: Повеќе од 80% Чеси се атеисти, во Македонија преку 90% се изјасуваат религиозни. Секоја паралела со економскиот и општественио…

Чавушоглу ги поздрави постигнувањата на Република Северна Македонија на планот на интеграциите и изрази честитки за затворањето на билатералните прашања со соседите. vlada.mk/node/18577

Северна Македонија останува стабилен стратешки партнер на САД, фокусиран на заедничките заложби за безбедност, слобода и демократски просперитет во регионот. 🎥 youtu.be/tjijgiCIoGg vlada.mk/node/18553

RT @VladaMK: Северна Македонија е општество на еднакви можности за сите граѓани. 🏳️‍🌈 https://t.co/tNdz1fwaLx

vlada.mk/node/18388 Објавена е првата Комуникациска стратегија на Владата на Република Северна Македонија за периодот 2019 - 2020 година, со дефинирани и видливи стандарди за отворена комуникација меѓу Владата и јавноста. ➡️ vlada.mk/komunikaciska-…

Владата на Република Северна Македонија денеска ќе ја одржи својата редовна 140 #седница, со повеќе точки на дневен ред од програмата за работа и од интерес на граѓаните.

Влегувањето на Македонија во иста група со Албанија сепак не било ,,научна фантастика". @SPendarovski @ediramaal @ditmirbushati https://t.co/yf3Mf6P43I

RT @Zoran_Zaev: Уверени сме дека Северна Македонија ќе ги започне преговорите со ЕУ оваа година. Канцеларката Меркел нѐ информираше дека Бу…

Денеска заклучуваме: Граѓаните на Северна Македонија ги прифатија политиките кои обезбедија да бидеме капетани на нашиот брод, и како капетани на тој брод, да го насочиме кон мирните води и кон сигурните пристаништа - ЕУ и НАТО. #2ГодиниОдговорно https://t.co/9RaH2FeBi4