All deleted tweets from politicians

Во таа борба немаме избор освен да влеземе сложно. И позиција и опозиција. Луѓе од сите етнички заедници, млади и стари. Имањето на фер општество во кое човекот е сигурен дека можностите се еднакви за сите е придобивка која мора да е следен чекор за сите.

Во таа борба немаме избор освен да влеземе сложно. И позиција и опозиција. Луѓе од сите етнички заедници, млади и стари. Имањето на фер општество во кое човекот е сигурен дека можностите се еднакви за сите е придобивка која мора да е следен чекор за сите.

RT @RagingDemon1: RT @RagingDemon1: Значи да не заборавиме, да гласаме за вмро и да прешкртаме Северна! Да си ја зачуваме државата луѓе! https://t.co/Ge2BySj…

RT @mila_carovska: Ги повикувам младите да гласаат за #СДСМ. Ние сме опцијата која ги носи европските вредности во државата. Младите луѓе сакаат правда, слобода и демократија и тоа го обезбедивме. Покажавме дека живот има и тука, дека ги почитуваме сите и #можеме да живееме квалитетно. https://t.co/nOqwxqt9z4

RT @InFondMK: ❗️ На овој начин #ФИТР поттикнува голем број млади луѓе да се охрабрат и во овие тешки времиња, да реализираат проекти со поддршка од @VladaMK. Честитки до сите! https://t.co/X8XGtsqiwl

@JaBandziJa @aerodrom1312 Јас за дијаспора никогаш сум немал проблем. И јас бев тоа и знам добри луѓе кои денес се. Секој од лична причина. Ако си граѓанин никој не смее да ти пречи да гласаш дома. Ако гласаш и агитираш за бришење на идентитет кој ги засега сите, барем најмалку што ќе добиеш е критика.

RT @nema_greshka: RT @nema_greshka: Падна на ниво „борците за слобода и демократија“ да вадат списочиња со луѓе кои го блокирале поради спротивен став. Мора …

RT @Zoran_Zaev: Ве повикувам сите правдољубиви луѓе, утре – понеделник, во 18 часот, пред Собранието на Република Саеверна Македонија, да чекориме во име на правдата. Ве повикувам да се приклучите кон Маршот „Чекориме за правда”. https://t.co/oGslzFfT9h

RT @Inspiracija9: Далеку од умот е дека на 08 Септември 91ва повеќе од милион луѓе гласале за Северна Македонија, а токму тоа ќе го пишува во Преамбулата, со овие измени. kurir.mk/makedonija/ves…

Имала ли кандидатката Гордана Силјановска Давкова фришоп во време на транзицијата кога 300.000 луѓе останаа на улица? puls24.mk/имала-ли-канди… via @puls24mkd