All deleted tweets from politicians

RT @ArsZek: Ме интересира кој кому се јавил? Во недела попладне. И од кога тоа НАТО ГенСек им честита на партијски лидери, при живи-здрави Техно-Премиери и Министри за Одбрана. Исто, како тоа Јенс спомнува Р. Северна Македонија, а потоа збори за “капацитет на македонскиот народ”?!

Премиерот Спасовски се сретна со Милан Јазбец, амбасадор на Република Словенија кој го завршува својот мандат во нашата држава и му врачи Благодарница за неговиот личен голем придонес во демократските процеси во Северна Македонија. https://t.co/z64dC938VT

RT @razoredmind: Марина Јовчевска изврши неколку грабежи во Св. Николе ова лето. Локалните власти и јавниот обвинител (кој и е роднина) упорно ја ослободуваат. Последователно Марина ЈАВНО СЕ ЗАКАНИ, а сега НАВИСТИНА КИДНАПИРАШЕ ДЕТЕ кое го горела со упаљач. Марина сеуште е на слобода! https://t.co/vOgUjfWkCv

Кој вели нема рок? Еве нешто тазе. Mayday (Mayday) вчера го споделија со јавноста нивниот сингл „Можам без тебе“. 🤘 #МакМузика | #MayDay | #ВБУМР muzichkiregistar.com/AlbumDetails.a…

RT @kkulavkova: RT @kkulavkova: Безгранична е моќта на ограничениот ум кој има неограничена власт. За една година ќе го сруши она што е градено со векови.

RT @mila_carovska: Денес можеме јасно да го видиме патот по кој одиме. Можеме заедно да градиме за сегашноста и иднината. #Можеме уште повеќе и уште подобро https://t.co/hnvmUwxgl4

RT @Zoran_Zaev: Продолжуваме со реализација на мерките и проектите што носат подобар живот за сите наши граѓани. Тоа е наш приоритет од кој не отстапуваме. За овие три години ја извадивме земјата на прав пат, а денес знаеме дека заедно со вас, граѓаните, #можеме уште повеќе и уште подобро.

RT @tomigoshe: Да, сега се фатија кој ја измолил помошта од Словенија. Хелоу...ви умираат пациенти а постмотем ги наоѓате ифицирани!!!! А цел свет инсистира на што повеќе тестирање. Куманово со лоши одлуки го направивте жариште. А ваму тролови на твитер спинуваат и бранат владини политики.

RT @_Bradestiot: ИНЦИДЕНТ ВО ШУТО ОРИЗАРИ: Група граѓани организирана од Курто Дудуш брани човек кој нападнал полиција која сакала да го приведе! #РеформаЗаЕУ? #Бојкотирам https://t.co/S3Tjycae50

RT @TalatOdPrespav: Господине @MickoskiHM стикерите не се никаков владин проект.Тие се деко на еден млад креативен лик, кој на овој начин сакал да даде свој допринос во борбата против вирусот. Впрочем тоа и ви го објаснува во коментар кој набргу го имате избришано на фшата ф.б стран. Повторно лажете twitter.com/mickoskihm/sta… https://t.co/VnnhF3ykYW