All deleted tweets from politicians

Пет нови случаи на Корона вирус во земјата, во моментов состојбата во земјата е 23 потврдени случаи на Корона вирус преку лабораторијата на ИЈЗ Скопје. vlada.mk/node/20545

RT @VFilipche: Првата пациентка со корона вирус денеска заминува на домашно лекување. Таа беше по втор пат тестирана по дијагностицирањето на вирусот според насоките и препораките на Светската здравствена организација.

Владата, на 15-тата седница, денеска, покрај усвоените заклучоци, мерки и препораки во врска со корона вирусот), донесе уште еден заклучок со кој се забранува користење од секаков тип на пливачките базени на територијата на РСМ, за период од 14 дена. vlada.mk/node/20452

Корона илэрсэн байна. Ард түмэн минь сэрэмж болгоомж илүүдэхгүй шүү. Гол нь гараа сайн угаа. Аль болох нүүрэндээ хүргэхгүй байх. Угааж цэвэрлэх нь чухал шүү.

RT @VFilipche: Ве молам споделете ги препораките од World Health Organization (WHO) за заштита на граѓаните од корона вирус. Целиот наш систем е подигнат на високо ниво на будност. (1/2) https://t.co/tyQobFougs