All deleted tweets from politicians

RT @Sekerinska: Конференцијата “Еден Балкан кон ЕУ” во Скопје беше прилика да се видам со @SasaMagazinovic и @dragoslavsumara од Социјалдемократската партија на БиХ и Демократската партија на Србија. Заклучивме дека соработката е рецепт за напредок на регионот. https://t.co/zRwkyiQ8FI

Проследете ја во живо прес-конференцијата на МТСП @mila_carovska директорката на УЈП Сања Лукаревска. youtu.be/vDpjNHk49oo

Проследете ја во живо прес-конференцијата на министерот за информатичко општество и администрација @d_manchevski youtu.be/fAo6goVlrw0

Проследете ја во живо прес-конференцијата на министерот за здравство, @VenkoFilipce @ZdravstvoMK youtu.be/VoGCWBEtu2I

Премиерот @Zoran_Zaev на конференцијата „Децентрализација - Патот што претстои“: Ги јакнеме капацитетите на општините за сериозно учество во севкупниот економски прогрес и развој. vlada.mk/node/16134

Премиерот Заев и министерот за финансии Тевдовски се обратија на конференцијата „Поттикнување на економскиот раст преку вложување во човечкиот капитал во Западен Балкан“, по повод 25 години соработка на Република Македонија со групацијата Светска банка. vlada.mk/node/15665

Наскоро следува вклучување во живо од прес-конференцијата на вицепремиерите @Sekerinska и @Bujar_O и министерот @NDimitrovMK. youtu.be/u5SWHHE_csg

Премиерот @Zoran_Zaev на конференцијата Денови на медиумите: Земјите од #ЗападенБалкан имаат одговорност да ја гарантираат слободата на медиумите и безбедноста на новинарите и борбата против лажните вести. ➡️ vlada.mk/node/15653 🎦 youtu.be/b3FZYwZzNeA https://t.co/nuo5sI4cJ5

Fatmir Besimi (unknown) tweeted :

На следниов линк со почеток во 13:00 часот, може да ја проследите во живо Прес конференцијата на министерката за... fb.me/344D5XUIW