All deleted tweets from politicians

#СДСМ се менува, се демократизира и модернизира. Со промените на Статутот усвоени на 25-от Конгрес СДСМ е пример за другите партии во државата, но и во регионот, во поглед на начинот на функционирање и на делување. Пример како се воспоставуваат високи стандарди и одговорност.

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Ова е првиот дигитален Конгрес во земјава, со електронски начин на комуникација, целосно обезбеден преку конференциски видео врски со општинските организации. Имаме обврска да се грижиме за здравјето на граѓаните. Институциите ги водиме одговорно, но и партијата е одговорна.

RT @lj_nikolovski: RT @lj_nikolovski: Почеток на првиот дигитален конгрес на СДСМ, 25.10.2020 година. https://t.co/d9kJrIWyBY

Почеток на првиот дигитален конгрес на СДСМ, 25.10.2020 година. https://t.co/d9kJrIWyBY

Во тек е изградба и реконструкција на 800 километри пат во Северна Македонија. Првиот македонски конгрес за патишта е место за презентација и размена на искуства и технологии за изградба на современа патна инфраструктура, за квалитетно проектирање, изведба и надзор. https://t.co/IDYZrmhkVx

RT @filippetrovski: RT @filippetrovski: Со братот Диме Спасов. По успешно завршениот конгрес на #ВМРО во #Куманово. fb.me/1E4UmMOc7

RT @c1_r4: @toptemaNVS Не толку одамна, Фросина Ременски како потпретседател на Светски Македонски Конгрес донесе резолуција дека државното име МАКЕДОНИЈА е НЕПРОМЕНЛИВО, комисија за истражување на ГЕНОЦИД врз МАКЕДОНСКИОТ НАРОД и предлог за избор на ЦАРКЊАС во МЕГЛЕНСКИ ЕПИСКОП Архиереј во МПЦ. https://t.co/NMLHNlbtAE