All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: Ние три чекори кон правда, ВМРО-ДПМНЕ чекор кон одбрана на криминалот. Затоа не сме и никогаш нема да бидеме исти. Ние ќе продолжиме да работиме за граѓаните, тие ќе продолжат да работат за криминалците. Ние ја носиме државата кон ЕУ и НАТО, тие се обидуваат да ја вратат назад. https://t.co/8n4E44tYbd

Со приемот во НАТО Северна Македонија е победник. Не смееме да го изгубиме оптимизмот на патот кон ЕУ. Словенечката парламентарна делегација ги поздрави храбрите одлуки и сериозни реформи што ги спроведовме и ја потврди поддршка за наше членство во Европската унија. https://t.co/5CXiS95LGK

Со Едмонд патуваме кон Урвич и стискаме палци за нашите #Медени што испишуваат историја во Холивуд. Напред Медени ! 🇲🇰🐝🍯 Udhëtojmë.për në Urviç, përkrahje për #Honeyland. Shkruajmë histori #Honeyland #Oscars https://t.co/o8S3osc56P

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Потпретседателката на #СДСМ, @Sekerinska на „Еден Балкан кон ЕУ“: Ја вративме државата во нормала и ја сменивме на позитивно во делот на слобода на медиумите, транспарентноста, позицијата на жените. Продолжуваме да се бориме за она што го сакаме. ➡️ sdsm.org.mk/News.aspx?idNe… https://t.co/jFUsAYAt1Y

RT @Sekerinska: Конференцијата “Еден Балкан кон ЕУ” во Скопје беше прилика да се видам со @SasaMagazinovic и @dragoslavsumara од Социјалдемократската партија на БиХ и Демократската партија на Србија. Заклучивме дека соработката е рецепт за напредок на регионот. https://t.co/zRwkyiQ8FI

Премиерот @Zoran_Zaev посочи дека со воведувањето на мерката „зелена нафта”, Владата го исполнува ветувањето кон земјоделците, заложувајќи се да продолжи следењето на нивните препораки за подобрување на амбиентот за рентабилно и конкурентно производство. vlada.mk/node/18702

Целта е да се изградат нови веб-страници, кои ќе бидат сервисно ориентирани и насочени кон информирање на граѓаните за работата на институциите, но и за зголемување на транспарентноста преку активно објавување на стратешки документи и информации од јавен карактер. https://t.co/pzesVd3cCn

„Да бидеме пример што значи да се биде посветен на потребите на граѓаните и кон стратешките приоритети на сопствената земја. Ви благодарам за ангажманот со кој ги сервисирате граѓаните и нека е чести Денот на јавните службеници“, порача Премиерот Заев. vlada.mk/node/18336

Од 136-тата седница на Владата: - Финансиска поддршка за жени од рурални средини; - Се приклучуваме кон Иницијативата за перформанси на примарна здравствена заштита; - Ќе се отвораат културно - информативни центри во Северна Македонија и во Албанија. vlada.mk/node/17883

Премиерот Заев се заблагодари што Црна Гора во целиот период ни дава голема поддршка на патот кон НАТО и ЕУ. Црна Гора беше меѓу првите земји што го ратификуваше протоколот за пристапување на нашата земја во НАТО и е еден од првите пријатели во нашиот процес за членство во ЕУ. https://t.co/r8f3dd4ill