All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: Ги повикувам пензионерите да излезат на изборите кои ќе бидат безбедни по здравјето и да го дадат својот глас за СДСМ и коалицијата „Можеме“. Да продолжиме сите заедно уште повеќе и уште подобро да ја градиме и развиваме нашата земја. https://t.co/MqFtVWYNYz

RT @Zoran_Zaev: Ги повикувам пензионерите да излезат на изборите кои ќе бидат безбедни по здравјето и да го дадат својот глас за СДСМ и коалицијата „Можеме“. Да продолжиме сите заедно уште повеќе и уште подобро да ја градиме и развиваме нашата земја. https://t.co/MqFtVWYNYz

Фејк-њуз вести нормално, раѓа фејк патриоти 👎 Црниот 27-ми април, ни донесе безброј трауми кои не сакам да ги враќам на површина. Но, болката знаејќи дека некој беше подготвен да направи граѓанска војна за 200.000 евра... Не се премолчува! 👉facebook.com/ljupcho.nikolo… https://t.co/JIYVQfX3sX

фејк-њуз вести нормално, раѓа фејк патриоти 👎 Црниот 27-ми април, ни донесе безброј трауми кои не сакам да ги враќам на површина. Но, болката знаејќи дека некој беше подготвен да направи граѓанска војна за 200.000 евра... Не се премолчува! 👉👉facebook.com/ljupcho.nikolo… https://t.co/K9r0v5wh2Z

Сите граѓани кои ги исполнуваат условите за ваучер за домашен туризам, преку УЈП на својата е-пошта ќе добијат QR код, заедно со упатство за користење на истиот. Ваучерот, во вредност од 6.000 денари, може да се искористи од 15 јули до 15 декември 2020. #ДомаСиЕДома https://t.co/xDKiaI7ubJ

RT @DoliTheDoll: RT @DoliTheDoll: Ај погодете кои се покровители на советникот од СДСМ што во време на полициски час каменувал полиција https://t.co/xO08g2m…

Честит Велигден до сите кои празнуваат денеска овој https://t.co/bigxQd7jO1

Христос воскресе – животот ја победи смртта! На сите христијански верници, кои го слават Велигден по Грегоријанскиот календар, им го честитам овој голем празник. Ви посакувам спокој, миј и добро здравје. Останете дома, заштите се себе и своите најблиски. Животот ќе победи! https://t.co/o3D7r7oLO2

@JaBandziJa @aerodrom1312 Јас за дијаспора никогаш сум немал проблем. И јас бев тоа и знам добри луѓе кои денес се. Секој од лична причина. Ако си граѓанин никој не смее да ти пречи да гласаш дома. Ако гласаш и агитираш за бришење на идентитет кој ги засега сите, барем најмалку што ќе добиеш е критика.

RT @BatmanSaysT: Имајќи предвид дека беше во Брисел на 27-ми март, а на 21-ви март самиот тој најави задолжителен карантин за сите кои се врќаат во Македонија... знае ли некој зошто МНР Димитров не е во Епинал/Молика/друг хотел-карантин, туку е... на седници на Влада?!?! https://t.co/mNemLBdu9V