All deleted tweets from politicians

RT @MongolCustoms: КОВИД-19 ЦАР ТАХЛЫН ОНОШИЛГОО, ЭМЧИЛГЭЭНД ХЭРЭГЛЭХ "ОНОШЛУУР, ЭМНЭЛГИЙН ХЭРЭГСЭЛ, ЭМ ЭМНЭЛГИЙН ТОНОГ ТӨХӨӨРӨМЖ, АРИУТГАЛ, ХАЛДВАРГҮЙЖҮҮЛЭЛТИЙН БОДИС" ГААЛИЙН БОЛОН НӨАТ-ЫН ЧӨЛӨӨЛӨЛТ. ДЭЛГЭРЭНГҮЙ ЖАГСААЛТ ХАРАХ https://t.co/AbGh19T1lf

Од 21-вата седница на Владата: ✅ Ќе се набават дополнителни количини брзи антигени тестови за КОВИД-19; ✅ Дел од Осоговските Планини и од Водно се прогласени за заштитено подрачје во категорија V - заштитен предел; vlada.mk/node/23232

Јас #НосамМаска и ги почитувам мерките и протоколите за заштита од ковид 19. Носењето маска е наједноставниот начин за заштита. Со носењето заштитна маска ги штитиме нашите најблиски, покажуваме дека ги почитуваме на здравствените работници. https://t.co/AZAgNoeEN9

RT @MongolDiplomacy: Гадаад Харилцааны сайд Д.Цогтбаатар@TsogtbaatarD “Бүс ба Замын олон улсын хамтын ажиллагаа: Ковид-19-тэй эв санааны нэгдэлтэйгээр тэмцэх нь" сэдэвт өндөр түвшний видео хуралд оролцов. mfa.gov.mn/?p=51103

Во ек на пандемијата од Ковид – 19, изнемоштените и стари лица кои живеат на територија на Општина Карпош, можат да добијат бесплатна нега и грижа. bit.ly/3fnr1Jm https://t.co/XRGjQE0GRJ

RT @KoronavirusMK: 🕑 Денес од 14 часот, следете ја во живо емисијата „КОВИД-19 - Прашања и одговори: Сѐ за коронавирусот“, на каналите: facebook.com/koronavirus.go… facebook.com/VladaMK youtube.com/user/VladaMake… #КоронавирусМК #KoronavirusMK #ЗаштитиСе #СедиДома

Се тестираат 7 нови лица за КОВИД-18, кои се наоѓаат во одделите за изолација. Во текот на денот ќе бидат готови резултатите и ќе биде информирана јавноста. Тестираните, според епидемиолошкиот прашалник, изјавиле дека претходно биле во домашна изолација. vlada.mk/node/20524