All deleted tweets from politicians

Реномираната Брима Галуп предвидува сериозна победа на коалицијата предводена од СДСМ ✊ 360stepeni.mk/anketa-na-brim…

RT @Zoran_Zaev: Во првата изборна единица тимот на коалицијата #Можеме предводен од @NDimitrovMK и @mila_carovska ќе оствари убедлива победа. Изборите на 15 јули се важни за да добиеме функционални институции, за да продолжи напредокот. ➡️ sdsm.org.mk/kampanja/mozem… https://t.co/CLNg96P0IW

Мојата Струмица! Одбројуваме 20 дена до победата на СДСМ и коалицијата #МОЖЕМЕ! https://t.co/lQe4vr95DC

RT @Zoran_Zaev: Со пензионерите од Струмица разговаравме за понудата на #СДСМ и коалицијата #Можеме на претстојните парламентарни избори. Ја зајакнуваме улогата на пензионерите преку нивно волонтирање и ангажирање во локалната средина, за да имаат исполнети денови. https://t.co/54lRgd8SpW

RT @Zoran_Zaev: Став на коалицијата „Можеме“ предводена од СДСМ е избори по стабилизација на пандемијата, на средината на јуни. Пикот на коронавирусот е поминат, интензитетот се намалува. Треба да се одржат изборите затоа што во такви услови нема ризик по здравјето на граѓаните. https://t.co/AHygtJDoaT