All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: Со мерката со која се укинуваат квотите за лекови во аптеките, која започна да се применува од 1 октомври, на граѓаните им…

RT @ZdravstvoMK: Со укинувањето на квотите за лекови на рецепт во аптеките, го решеваме деценискиот проблем со недостигот на лекови. https:…

RT @Zoran_Zaev: Од денеска укинати се квотите за лекови на рецепт во аптеките низ целата држава. Оваа мерка ќе обезбеди: ✅ редовен пристап…