All deleted tweets from politicians

RT @StefanV_1991: Заработувачката на дел од СЈО за 4 години VS македонскиот граѓанин при „просек“ од 500 евра: Катица Јанева = 340.000€ Фа…

RT @Gjorcheff: Не и кажувајте на Катица дека е #СЈО на Р. Македонија. Нека си сфати самата на 24-ти.

RT @todorovic_v: Катица те тужи, Катица ти суди: Што е Јанева - историчар, политичар, обвинител или платеник?... fb.me/3NCS8qDvz