All deleted tweets from politicians

RT @BaterijaMk: Жути45yahoo - 2 месеци фирма, 35 милиони евра; ЈСП, картички - 1 месец фирма, 200.000 евра; МВР, полагање возачки - 7 дена фирма, 7 милиони евра! Епа тоа е кога се буневте дека фирмите на Кочо лапаат тендери!