All deleted tweets from politicians

Оваа земја е наша и на идните поколенија. Така работам, како што ме научиле мајка ми и татко ми. Домаќински и со љубов кон татковината. Имам уште многу да направам. Имам и знаење и енергија за тоа. Потребна ми е вашата помош да го остварамe сонот за подобра држава. #Можеме https://t.co/LFuBLRk0N8

RT @Zoran_Zaev: Ти благодарам Педро Санчез - @sanchezcastejon за поддршката. И како сојузници во НАТО и како идни партнери во ЕУ, продолжуваме да придонесуваме за подобра, проевропска иднина на сите граѓани. 🇲🇰🇪🇸 https://t.co/QyZwkMCfAX

Како да не беа доволни штетата од 18 МИЛИОНИ ЕВРА за Панорамското тркало или 5-те МИЛИОНИ ЕВРА штета за двокатните автобуси во Скопје што ја направи. Сега и на жени "им дава боксови во фаца" Срамота! Не сте Богови, Јанушев! Не се граѓаните ваши играчки!

Зоран Тодоровски: констатирам како историчар дека книгите на Филип Петровски се МАКЕДОНСКА ПОЛИТИЧКА САГА filippetrovski.mk/archives/2911

RT @Zoran_Zaev: Деновиве и од спотовите на ВМРО-ДПМНЕ можете да ја видите алтернативата на нашата власт. Мојот опонент се претставува како исцелител, како семоќен, како месија, како спасител, како Супермен. Да не дозволиме на такви луѓе да ја оставиме иднината на нашите деца и нашата држава. https://t.co/nwgOhAze88

RT @o_spasovski: На средби со дуќанџии разговаравме за мерките за заштита на микро бизнисите од #COVID19 кризата, како и за мерки за развој на економија во Програмата на #СДСМ. Покажавме како правично се помага, да продолжиме по правиот пат и да избереме сигурност на изборите на 15 јули. #можеме https://t.co/8AqvQWg6Z2

Навистина е убаво чувството кога гледам како се гради, како се работи низ целиот Источен регион. Денес сме овде на патниот правец Пробиштип-Крупиште, кој е во завршна фаза на реконструкција и рехабилитација. Се гради како никогаш претходно. #Можеме #Уштеповеќе #Уштеподобро https://t.co/endUcSihg0

RT @Zoran_Zaev: На 15 јули мнозинството граѓани ги порази деструктивните политики на ВМРО-ДПМНЕ, а по победата, ние како одговрна партија, како одговорна коалиција ќе покажеме дека мoжеме и уште подобро и уште повеќе.

RT @DoliTheDoll: Градоначалникот на Куманово со директно обвинување за @VFilipche и @o_spasovski дека го лажат народот за тоа како се справуваат со кризата предизвикана од #COVIDー19 https://t.co/uaDA5uXhqj

RT @DoliTheDoll: Како што тргнале работите, Оливер Спасовски, директорите на АНБ и ОТА и началникот на 5та управа ќе си одат по судови исто како Мијалков и компанија https://t.co/URSQnaciCM