All deleted tweets from politicians

Навистина е убаво чувството кога гледам како се гради, како се работи низ целиот Источен регион. Денес сме овде на патниот правец Пробиштип-Крупиште, кој е во завршна фаза на реконструкција и рехабилитација. Се гради како никогаш претходно. #Можеме #Уштеповеќе #Уштеподобро https://t.co/endUcSihg0