All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: Капиталните инвестиции продолжуваат со забрзана динамика. Градиме инфраструктура за сите – ја спроведуваме долгорочната стратегија за изградба на инфраструктура која ќе остане и за идните поколенија, дури и во вонредни околности. ➡️ sdsm.org.mk/News.aspx?idNe… https://t.co/Q47bqQAbJS

RT @Zoran_Zaev: 🏥 Создаваме квалитетен здравствен систем преку големи капитални инвестиции. Ги подобривме условите во 28 јавно-здравствени установи. 🏣 Се грижиме за најранливите категории, за само 2,5 години изградивме повеќе од 320 социјални станови, а ќе изградиме уште 700. https://t.co/lR1ZdTTXCs

RT @Fredom33556981: RT @Fredom33556981: В качестве инвестиции Китай собирается вложить в Россию сто миллионов китайцев.

RT @Zoran_Zaev: #НАТО не е само безбедност и сигурност. Членството во НАТО значи и повеќе инвестиции, нови работни места и повеќе пари кај граѓаните. Се работи за сите наши деца, за сегашноста и за иднината. https://t.co/9ViWPLpgqP

Премиерот @Zoran_Zaev: Правната држава е потврдена, рекордните инвестиции и растечката економија го докажуваат тоа, приходите во Буџетот отвораат можности.

RT @Zoran_Zaev: ✅ Странските инвестиции се 625 милиони евра и највисоки од било кога од осамостојувањето на државата. Тоа е доказ дека економијата живее! И економијата блеска секогаш кога земјите се интегрирале во НАТО и ЕУ и кога економските политики на Владата давале резултати, како кај нас.

Доделени 11 решенија за реализација на капитални инвестиции во општините Битола, Новаци, Могила и во Пелагонискиот планински регион, во висина од 101 милион денари, преку Програмата за рурален развој. https://t.co/CWC6Pc92e3

Доделени 11 решенија за реализација на капитални инвестиции во општините Битола, Новаци, Могила и во Пелагонискиот планински регион, во висина од 101.797.260 денари, преку Програмата за рурален развој. https://t.co/fwslLXiMTV

RT @MOF_MKD: RT @MOF_MKD: Во просек, странските директни инвестиции како % од БДП се удвојуваат по влезот на земјите во #НАТО. https://t.co/r9goVBsT7p

Нова финансиска поддршка за општините од „Програмата за рурален развој“,поточно од „Мерката Инвестиции во инфраструктура за пристап до земјоделско земјиште“.Со оваа мерка ќе се овозможи реконструкција или пробивање на пристапни патишта до земјоделско земјише. https://t.co/tndXt9xuSi