All deleted tweets from politicians

Во тек е изградба и реконструкција на 800 километри пат во Северна Македонија. Првиот македонски конгрес за патишта е место за презентација и размена на искуства и технологии за изградба на современа патна инфраструктура, за квалитетно проектирање, изведба и надзор. https://t.co/IDYZrmhkVx

Министерот Сугарески заедно со градоначалникот Јаневски извршија увид во изградба на канализациониот систем во населените места Дабиле и Просениково, кој се очекува да се реализира до септември и е дел од капиталните проекти што се реализираат во моментов. vlada.mk/node/18336

Министерот Сугарески заедно со градоначалникот Јаневски извршија увид во изградба на канализациониот систем во населените места Дабиле и Просениково, кој се очекува да се реализира до септември и е дел од капиталните проекти што се реализираат во моментов. vlada.mk/node/18336

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Tасевска: За 2 години изградени 23 градинки, буџетот за изградба е зголемен за 300 отсто sdsm.org.mk/News.aspx?idNe…

Општина Карпош доби грант од 50.000 евра за изградба на инклузивно детско игралиште. Игралиштето за деца со посебни потреби, ќе биде лоцирано до плоштадот Делфина (до постоечкото детско игралиште), во урбаната заедница Влае 2. karpos.gov.mk/vest/10170

Со почетокот на градежната сезона започнуваме со забрзана изградба и рехабилитација на најголем дел од патната мрежа низ #Македонија во вкупна вредност од 1 милијарда и 270 милиони евра - тоа се нови и реконструкција на постоечки патишта во вкупна должина од преку 770 километри. https://t.co/NdQc1JRd83

Во Гази Баба ќе продолжиме со изградба на детско забавни катчиња, паркови како и фитнес зони vmro-dpmne.org.mk/pres-centar/ak…