All deleted tweets from politicians

Погледнете го најновиот шест месечен извештај за трошоците на функционерите на актуелниот состав на Владата преку Алатката за отчетност на следниов линк ➡️ vlada.mk/otchetnost-tro….

Министерот Поповски: Новиот извештај за транспарентност покажува раст на отвореноста на сите нивоа на власт, особено централна и локална. Околу 100 милиони евра се заштедени низ тендерски постапки, средства кои се употребуваат за вистински потреби на граѓаните. #2ГодиниОдговорно https://t.co/MrtXUMSZ5w

RT @Zoran_Zaev: После позитивниот извештај на ЕК, очекуваме исполнување на ветувањето на Европскиот Совет - дека со исполнување на условите…

@Janakija @EmilitoAtanez денес имавме седница, ќе ви пратиме извештај