All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: #НАТО не е само безбедност и сигурност. Членството во НАТО значи и повеќе инвестиции, нови работни места и повеќе пари кај граѓаните. Се работи за сите наши деца, за сегашноста и за иднината. https://t.co/9ViWPLpgqP

RT @Sekerinska: RT @Sekerinska: НАТО значи брзо темпо! Нашето членство во НАТО е прашање на денови! #DefMin #NATO https://t.co/XafkUjoAX3

RT @Zoran_Zaev: За две и пол години покажавме што значи одговорно владеење и грижа за сите подеднакво. Денеска одржавме средба во општинската организација #СДСМ Радовиш. Заедно ја креираме програмата за изборите на 12 април. #НаПравПат https://t.co/yQ6aKnigUd

RT @Inspiracija9: Вистинското лице на СДСМ - богови на кои им е природно, вродено право да владеат. Значи ако не добиеме препорака за #ЕУ не нудат #Оставка туку ќе удрат со камшиците по робовите, кои живеат единствено само за да им служат. https://t.co/3xW55ZGswu

RT @svetlin_a: Заев руши рекорди и поставува стандарди хејтери! За прв пат ОБВИНИТЕЛСТВО (значи тој што те обвинува) бара истовремено и ОСЛОБОДИТЕЛНА пресуда. Да повторам за лоботомите: Значи истиот што го обвинуваат(Заев), бараат да се ослободи. #Нобеловец https://t.co/f6VVkgRXKC

RT @Zoran_Zaev: Задоволство ни е што Северна Македонија е следната, 30-та членка на НАТО. За нас членството значи сигурност и безбедност, подобра перспектива за нашата економија, зајакнување на владеење на правото. Граѓаните на Северна Македонија веруваат во НАТО, во обединувањето. #WeAreNATO https://t.co/iQi3lGF6Xl

„Да бидеме пример што значи да се биде посветен на потребите на граѓаните и кон стратешките приоритети на сопствената земја. Ви благодарам за ангажманот со кој ги сервисирате граѓаните и нека е чести Денот на јавните службеници“, порача Премиерот Заев. vlada.mk/node/18336

RT @Zoran_Zaev: Овој ден нѐ потсетува колку се важни претприемачите во нашата земја. Да се биде претприемач значи да се има добра и иновативна идеја, која со добар план и напорна работа се реализира. Нека ви е честит Денот на претприемачите! ▶ Аплицирајте за поддршка на fitr.mk/aktivni-povici https://t.co/7dBx87eoVS

RT @Gjorcheff: RT @Gjorcheff: Инфо за @S_J_O_ ! "Записник" во ЗКП го има 154 пати. Законот е 170 стр. и 576 чл. Значи на секоја страна и во секој трет чл…

RT @BaterijaMk: RT @BaterijaMk: Значи Шилегов 100 пати ти кажав, не мешај дрога и алкохол! https://t.co/CV3qWjMOOk