All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: 🇲🇰 🇷🇸 🇦🇱 со иницијативата за соработка ги поканија земјите од #WesternBalkans да се приклучат - за движење на граѓаните сам…

RT @MOF_MKD: Во просек, странските директни инвестиции како % од БДП се удвојуваат по влезот на земјите во #НАТО. https://t.co/r9goVBsT7p

Премиерот @Zoran_Zaev на конференцијата Денови на медиумите: Земјите од #ЗападенБалкан имаат одговорност да ја гарантираат слободата на медиумите и безбедноста на новинарите и борбата против лажните вести. ➡️ vlada.mk/node/15653 🎦 youtu.be/b3FZYwZzNeA https://t.co/nuo5sI4cJ5

RT @Sekerinska: ФAKT: Сите официјални комуникации меѓу Република Македонија, НАТО и земјите членки на НАТО ќе се водат и преведуваат и на…

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Делегација на СДСМ се сретна со работната група на земјите - членки на ЕУ за Западен Балкан sdsm.org.mk/default.aspx?a… http://t.co/UXp6e2657e