All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: Тоа значи повеќе пари за справување со корона-кризата, повеќе пари за новата македонска економија, за зелената агенда, за капитални инвестиции, за земјоделство, за канализации, патишта и водоводи. Тоа се европски пари за европски стандарди дома, во нашата татковина.