All deleted tweets from politicians

Зошто е важно да се држи темата со загадувањето? 1. Се работи за ЗДРАВЈЕТО на стотици илјади луѓе. 2. Заев и СДСМ го ИЗЛАЖАА Скопје како НИКОГАШ порано, особено неопределените. Оставка! kurir.mk/republika/skop…