All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: ✅ За три години социјалната помош ја зголемивме за 300%. Во новиот мандат обезбедуваме повисока социјална помош за 34.000 домаќинства. ✅ Воведовме детски и образовен додаток. Во новиот мандат се зголемува опфатот на детски додаток за 65.000 деца. https://t.co/On6MOC39UR

RT @mila_carovska: Сите пензионери денес земаат повисоки пензии. Минималната плата ја зголемивме за 5.500 денари. Над 30.000 деца од најранливите семејства земаат детски додаток. Ние вложуваме во она што е најважно - во луѓето! Денеска меѓу граѓаните во Влае. Заедно #можеме уште повеќе! https://t.co/TSnar1SsIE

RT @lj_nikolovski: ✅Ја зголемивме социјалната помош за 300% ❌ ВМРО ДПМНЕ не доаѓаа на комисија. ✅ Огромно мнозинство, 80 пратеници го поддржаа законот за ЈО. ❌ВМРО ДПМНЕ кукавички застана во одбрана на криминалот и бандитите во нивните редови.