All deleted tweets from politicians

Вечерва во Собранието, по однос на предлогот за нејзино разрешување: "Никогаш не сум прекршила ни Устав, ни закон. Баба ми била член на партизански одреди за слободата на Република Македонија. Јас сум Рашела Мизрахи, горда Еврејка од Македонија! Благодарам." https://t.co/UMHEj4eDKt

vlada.mk/node/18064 Во тек се консултациите за новиот Закон за младинско учество и младински политики во Северна Македониja, на кои младите ќе имаат можност да го кажат своето мислење и ставови за законот. Повеќе информации ➡️ zakonzamladi.ams.gov.mk. #МладиМК

Во тек се консултациите за новиот Закон за младинско учество и младински политики во Северна Македониja, на кои младите ќе имаат можност да го кажат своето мислење и ставови за законот. #МладиМК vlada.mk/node/18064 Повеќе информации ➡️ zakonzamladi.ams.gov.mk.

Во тек се консултациите за новиот Закон за младинско учество и младински политики во Северна Македониja, на кои младите ќе имаат можност да го кажат своето мислење и ставови за законот. #МладиМК Повеќе информации ➡️ zakonzamladi.ams.gov.mk vlada.mk/node/18064

RT @meta_agency: На денешната седница @VladaMK го утврди и текстот на Предлог-закон за Попис на населението, домаќинствата и становите во Република Северна Македонија за 2020 година и го испрати до Собранието. #попис meta.mk/popisot-od-1-d… https://t.co/KBIENnzCxL

МТСП: Со новиот Закон за социјална заштита се овозможува поквалитетен живот за лицата со попреченост. (@mila_carovska) vlada.mk/node/17220

▪️Усвоен Предлог-закон за Агенција на национална безбедност како замена за УБК; ▪️ Започна подготовката за Национална транспортна оптичка мрежа за интернет со брзина од 1 гигабит/сек. ➡️ vlada.mk/node/16852 https://t.co/A1QRINdDFA

Одлуки од 122-рата #седница на Владата: ▪️Усвоен Предлог-закон за Агенција на национална безбедност како замена за УБК; ▪️ Започна подготовката за Национална транспортна оптичка мрежа за интернет со брзина од 1 гигабит/сек. ➡️ vlada.mk/node/16852 https://t.co/ksNGsv1JLB

Man patika @YouTube videoklips youtu.be/litY63U_JvM?a Кирилл Роговец-Закон «Hello» - Слепые